Honda “Light Weight Super Sports” Concept Dengan Enjin 250cc Berkemampuan 14,000rpm!

Honda “Light Weight Super Sports” Concept Dengan Enjin 250cc Berkemampuan 14,000rpm! | Honda Mula di pertontonkan si Tokyo Motor Show, dan maklum balas yang di terima sangat hebat.

Honda “Light Weight Super Sports”

Sememangnya salah satu perkara yang paling ramai berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai adalah model konsep Honda “Light Weight Super Sports”, yang ramai mengatakan ini adalah model pengganti tulen kepada Honda CBR 250RR.

Honda “Light Weight Super Sports”

Honda CBR 250RR adalah mesin yang cukup bagus, walaupun datang dengan setup standard hari ini, dan CBR250RR di buat kuasa kuda besar dari enjin suku liter.

Honda “Light Weight Super Sports”

Manakala Honda “Light Weight Super Sports” mungkin tingkat taraf seperti CBR 250RR patut di lakukan, laporan menunjukkan bahawa dari meter LCD menunjukkan putaran enjin mampu meningkat sehingga redline 14,000 rpm! - jauh lebih tinggi daripada CBR 250RR / CBR 300RR.

Honda “Light Weight Super Sports”

Laporan juga menunjukkan bahawa konsep ini mempunyai enjin berkembar selari. Semua tanda-tanda menunjukkan Honda memang akan menghasilkan sportbike dengan anjakan lebih kecil, dan nampaknya hal ini akan kekal dan seolah-olah akan realiti.

Honda “Light Weight Super Sports”

Makluman tambahan terbaru dari Honda "Untuk makluman, perincian dalam komponen berfungsi menjadikanya lebih ringan sesuai dengan konsep “Light Weight Super Sports” di samping kualiti, ini menunjukkan arah reka bentuk generasi baru model superports Honda yang lebih ringan." Nampkanya Honda serius dalam peperangan kelas 250 kali ini, dengan rekabentuk dan enjin hebat, sediakan credit card anda untuk kos aksesori terpilih di masa akan datang.

Honda “Light Weight Super Sports”

Related Posts

Load comments

5 Comments