Kawasaki Ninja ZX-6R KRT Edition 2016 Di Lancarkan

Kawasaki Ninja ZX-6R KRT Edition 2016 Di Lancarkan - dalam warna hijau dan hitam Kawasaki Racing Team (KRT). Walaupun supersports Kawasaki ini adalah terhad kepada 599cc, streetbike ini di kuasakan oleh enjin sebaris empat silinder 636cc, dan mengikut Kawasaki, tambahan 36cc memberikan Ninja ZX-6R kelebihan yang kecil tetapi penting ke atas persaingan 600cc itu.

Kawasaki Ninja ZX-6R KRT Edition 2016 Di Lancarkan

Rev enjin dan daya tork yang tinggi dengan mudah untuk membuat anda dari berulang-alik di jalanan ke litar lumba, prestasi hebat untuk setiap pelumba. Prestasi meningkat di hasilkan oleh enjin kapasiti yang lebih besar dapat di rasai sepanjang julat rev, yang sentiasa di nantikan untuk perlumbaan, tetapi juga menyediakan significantboost untuk kegunaan harian.

Kawasaki Ninja ZX-6R KRT Edition 2016 Di Lancarkan

Enjin yang lebih besar bermakna pertengahan julat tork yang rendah adalah jauh lebih kuat berbanding motosikal 600cc tradisional. Turut melengkapi Kawasaki Ninja ZX-6R KRT Edition 2016 termasuk kotak gear jenis kaset enam  kelajuan , slip klac, 3 mod kawalan cengkaman, 2 mod kuasa, ABS, angkup brek Nissin monobloc radial-mount dan cakera brek kelopak 310mm di bahagian hadapan.

Kawasaki Ninja ZX-6R KRT Edition 2016 Di Lancarkan

Fork depan Showa yang besar, Suspensi jenis Uni-Trak dan panel instrumen LCD. Kawasaki Ninja ZX-6R KRT Edition 2016 adalah bernilai $ 12,99! Ini pasti akan membuatkan anda mengeluarkan kos lebih dengan credit card anda untuk aksesori terpilih yang hebat.

Related Posts

Load comments

Comments