Kawasaki Bakal Menghasilkan Model Baru Ninja R2?

Kawasaki Bakal Menghasilkan Model Baru Ninja R2?, khabar angin tentang Kawasaki secara diam-diam telah mendaftarkan nama "Ninja R2" dengan  US Patent and Trademark office, serta pejabat-pejabat yang sama di peringkat antarabangsa nampaknya bukan lagi rahsia.

Kawasaki Bakal Menghasilkan Model Baru Ninja R2

Aplikasi tanda dagangan adalah sangat meluas dalam pelbagai nama pada sesuatu jenama yang boleh di gunakan untuk mengetahui barisan model terbaru, terutama dalam kes nama pada produk baru Kawasaki, nama "Ninja R2" adalah sesuatu yang kita jangkakan sebagai motorsikal baru dari Kawasaki.

Mula menjadi perbahasan hangat, sesetengah mendakwa Ninja R2 adalah merupakan versi berasaskan Ninja H2 dan juga ada berpendapat mesin supercharged terbaru dari Kawasaki, manakala pendapat yang lain pula mendakwa versi terbaru sport bike dengan small-displacement. Perlahan-lahan Kawasaki membiarkan kita berimaginasi mendapatkan gambaran awal.

Dengan cap dagang AS yang di failkan dalam 13 Ogos 2013, Kawasaki telah mempunyai masa untuk membangunkan model baru, yang bermakna kita boleh melihatnya tahun ini dalam bentuk teaser atau di pameran perdagangan expo.

Tinggalkan tekaan anda tentang apa yang anda fikir tentang model baru ini dalam komentar anda sesama sendiri. Masa akan menentukan siapa yang lebih pakar meramal motorsikal baru tahun ini. Kawasaki sememangnya serius dengan kejutan. Sumber

Related Posts

Load comments

2 Comments