Kawasaki Ninja H2R Streetfighter Concept - Rekaan Oleh AD Koncept

Kawasaki Ninja H2R Streetfighter Concept - Rekaan Oleh AD Koncept | Sebagai pemilik yang bakal mengambil resit pembelian model H2, konsep streetfighter daripada Kawasaki Ninja H2R oleh AD Koncept pasti memberikan anda ilham untuk menentukkan gaya streetfighter H2 anda satu hari nanti.

Kawasaki Ninja H2R

Kawasaki telah memberi jaminan bahawa model H2 tidak akan mengambil masa yang lama untuk memenuhi ciri-ciri performance specs seperti model H2R. Mungkin sedikit kekecewaan kerana Kawasaki seolah mencipta Ninja H2 dan Ninja H2R seperti produk yang terlalu eksklusif, kerana ia akan merosakkan peluang untuk kita melihat beberapa konsep kreativiti melampau, namun ianya mungkin hanya sementara.

Kawasaki Ninja H2R

Menarik untuk di lihat pada Kawasaki Ninja H2R Streetfighter Concept dari AD Koncept ini, corong pengambilan udara H2R ke supercharger yang di serlahkan oleh ketiadaan fairings utama. Sudut yang ekstrem sebahagian daripada polisi  reka bentuk terbaru Kawasaki ini bergabung dengan cukup baik pada nilai estetik streetfighter ini.

Kawasaki Ninja H2R

Dengan kerja yang agak minimum seperti ini, Kawasaki Ninja H2R Streetfighter Concept ini boleh di gelar sebagai hooligan bike sehebat 300hp yang mampu memenuhi impian kreativiti luarbiasa anda, dengan syarat anda mampu menyediakan dana sekitar USD $ 50,000 sebagai cagaran? Tiada yang mustahil bagi pencinta dunia permotoran seperti anda. Sumber

Kawasaki Ninja H2R

Related Posts

Load comments

Comments