Shoei JCruise Zulfahmi Replica Hanya RM1588.00

Shoei JCruise Zulfahmi Replica Hanya RM1588.00! ini adalah jenama topi keledar terkenal dunia dari Jepun yang tidak lagi perlu di perkenalkan, memiliki reputasi antara pengeluar topi keledar terbaik dunia lantas yang pilihan pelumba-pelumba kelas dunia seperti pendahulu Motogp 2013 Mark Marquez, Tony Ellias dan juga jaguh Moto3 dari Malaysia iaitu Zulfahmi Khairuddin.

shoei zul fahmi

Shoei bukan sahaja terkenal dari segi prestij jenama dan teknologi keselamatan terkininya, malah rekaan corak khas dari designer tetap Shoei iaitu Troy Lee Design sentiasa meletakkan Shoei dalam kelas tersendiri bagi peminat tegar mereka.

Namun apa yang istimewa dan menarik bagi peminat permotoran Malaysia, Zaki Airbrush & Design telah di beri penghormatan penuh Shoei Japan untuk menjadi designer tunggal bagi edisi terhad Shoei JCruise Zulfahmi Replica. 

shoei zul fahmi

Malah untuk pengetahuan anda, corak helmet Jalur Gemilang yang di gunakan Zulfami sejak dari mula beliau beraksi di MotoGP juga adalah rekaan dari Zaki Airbrush & Design.

shoei zul fahmi

Kepada peminat Shoei di luar, dengan 100 pembeli pertama akan mendapat hoodie 63 beserta autograf dari Zulfahmi Khairuddin adalah sesuatu yang tak harus anda lepaskan, hanya 280 unit sahaja dari Shoei dan ianya terhad ! maklumat lebih lanjut hubungi 012-420 3759 / 016-441 4827 Khen Khor atau anda boleh lihat sendiri di laman Facebook di bawah. Kepada Zaki Airbrush & Design, anda telah meletakkan jenama anda tersendiri di arena permotoran dunia.

Related Posts

Load comments

Comments