Yamaha 135LC 2016 Tampil Facelift Baru

Yamaha 135LC 2016 Tampil Facelift Baru

Yamaha 135LC 2016 Tampil Facelift Baru dalam usaha Yamaha untuk mengekalkan model ini sebagai peneraju segmen moped di Malaysia.

Yamaha 135LC 2016 Tampil Facelift Baru

Masih mengekalkan enjin silinder tunggal sejukan cecair, 4 lejang SOHC 155cc? 135LC 2016 mampu menjana kuasa 11.1Kw@8000rpm dan kuasa tork maksimum 14.4Nm@6000rpm, kuasa ini mencukupi untuk sebuah enjin 4 lejang, kerana tumpuan model ini di bina adalah untuk fleksibel perjalanan harian di samping mengekalkan gaya tersendiri.

Yamaha 135LC 2016 Tampil Facelift Baru

Menyentuh mengenai gaya, inilah tarikan besar bagi Yamaha 135LC 2016, stiap tahun perubahan facelift menjadikan model ini lebih ramping dan terkini. Untuk kali ini 135LC mendapat sentuhan warna dan grafik baru.

Yamaha 135LC 2016 Tampil Facelift Baru

Yamaha 135LC 2016 pasti mampu mengekalkan populariti tersendiri. Lain-lain isu mungkin tiada kedengaran, tetapi maklum balas mengenai signal belakang mungkin menjadi sedikit pertikaian di kalangan peminat permotoran hari...

Yamaha 135LC 2016 Tampil Facelift Baru

I'm Big Fan Of Motorcycles, komitmen dan minat luarbiasa mengenai dunia motorsikal

22 comments

motor cantik tapi sayang. .signal belakang mencacatkan. ..lebih baik lampu isyarat ni disatukan seperti sebelum ni lagi bagus. .Harap yamaha ambil komen apa yg pelanggan ingin kan..

Nak tanya pendapat admin dan rider lain. Kalau beli motor baru, beli cash bayar harga asas sahaja.. road tax, insurans semua kita buat sendiri.. berbaloi ke tidak? Terima kasih.

Yea betul...lampu signal belakang yg spt telinga capang amat menghampakan...

Kenape buat signal belakang mcm tu hudoh nye.mcm sebelum ni pun da okay.

Sejak kebelakangan ini pengeluar motosikal suka design signal belakang sebegitu..termasuk honda.

Rekaan lampu belakang diubah dengan lampu isyarat yang terpisah (mengikut peraturan UNECE).

Bukan senang Bro, nak nampak cantik tapi kena ikut peraturan. Akan datang kita akan lihat model baru akan mempunyai lampu signal dan lampu belakang berasingan.

dah ada bro, tengok kat dealer yamaha terdekat

Sekarang moto semua ikut spec international, signal luar..

X berapa nak berbaloi bro, jimat sikit je. Klu nak beli cash,cari kedai yg murah dan termasuk 1st party cover.urusan jpj bagi kedai buat. klu rajin nak uruskan kat jpj pun boleh, jimat beberapa puluh Rm.

masalahnya motor ni xleh pegi..meter 180, tp 100km je paling laju.. cmner nak lajukan ekk??

mana yg tak berkenan tu boleh design moto sendiri ikot selera

This comment has been removed by a blog administrator.
This comment has been removed by a blog administrator.
This comment has been removed by a blog administrator.


EmoticonEmoticon